over Overburen

Kunstenaarsduo Frank en Michiel over ‘Overburen’.

OVERBUREN is een ontwerpbureau in Amsterdam en Arnhem, met nogal uiteenlopende opdrachtgevers. Onze eigenzinnige stijl en werkwijze maakt ons werk best bijzonder (horen we vaak). Dus onze klanten zijn blijkbaar op zoek naar iets bijzonders. Iets wat ze niet bij andere bureaus vinden.

Omdat wij ons druk maken over het effect en minder over de vorm, maken we zeer uiteenlopende dingen voor onze klanten. Leaders voor televisie, websites, apps, campagnes, boeken, verhalen, animaties, magazines, tentoonstellingen, pakkende teksten, illustraties, beeldromans, enz, enz.
Het kan allemaal!

Bekijk ons werk om het met eigen ogen te zien. En kom vooral eens op de koffie om te bespreken wat we voor jouw merk, product of idee kunnen doen.

Momenteel werkt Overburen o.a. aan: Een animatiefilm voor Vattenfal, een app voor Windmolenpark Wieringermeer i.o.v. Nuon, fietskaarten voor de gemeente Amsterdam, Van Wijnen (ism Monkey inside), de Krijgsman Muiden (ism Tidee), nieuwe sites voor theaterbureau STIP, Monkey inside en voor de Mondhygiënistenpraktijk Arnhem en een serie boekomslagen voor Boom uitgevers.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!