over Overburen

Overburen

Overburen is een kleine ontwerpstudio in Amsterdam (met een filiaal in Arnhem), met zeer uiteenlopende opdrachten. Leaders voor televisie (A’dam e.v.a., Adriaan van Dis, het Schaep met de vijf pooten etc), sites voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers (pauldeleeuw.nl, nobbemieras.nl etc.), campagnes (Beeld en geluid, Zeekracht e.v.a..), boeken (Gummbah, Offshore wind, Lingotto, Sneu*), drukwerk en animaties voor theater, retail, nieuwe vastgoedprojecten (Tuinen van West, Frame veelal i.s.m. Tidee), magazines (Hard gras), tentoonstellingen (Anne Frank, George Maduro), illustratie (Volkskrant, Parool).

Veel te veel om allemaal te laten zien. Je vindt een bloemlezing op de site, als dat niet genoeg is laten we je graag onder het genot van een bakje (goeie) koffie meer zien!

Momenteel werkt Overburen aan: ‘toolkits’ voor de Anne Frank Stichting, boek over het werk van Lingottto, huisstijl voor Chris Westra, Fietskaarten voor Amsterdam-Noord, You-University (ism Tidee), Qruquius (ism Tidee), Van Wijnen, Switch Festival Utrecht

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!