over Overburen

Overburen

Overburen is een kleine ontwerpstudio in Amsterdam (met een filiaal in Arnhem), met zeer uiteenlopende opdrachten. Leaders voor televisie (A’dam e.v.a., Adriaan van Dis, het Schaep met de vijf pooten etc), sites voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers (pauldeleeuw.nl, nobbemieras.nl etc.), campagnes (Beeld en geluid, Zeekracht e.v.a..), boeken (Gummbah, Offshore wind, Lingotto, Sneu*), drukwerk en animaties voor theater, retail, nieuwe vastgoedprojecten (Tuinen van West, Frame veelal i.s.m. Tidee), magazines (Hard gras), tentoonstellingen (Anne Frank, George Maduro), illustratie (Volkskrant, Parool).

Veel te veel om allemaal te laten zien. Je vindt een en ander op de site, als dat niet genoeg is laten we je graag onder het genot van een bakje (goeie) koffie meer zien!

Momenteel werkt Overburen aan: de huisstijl en de site voor projectontwikkelaar Lingotto, Een app en diverse andere uitingen voor Windmolenpark Wieringermeer i.o.v. Nuon, fietskaarten voor de gemeente Amsterdam, Van Wijnen (ism Monkey inside), de Krijgsman Muiden (ism Tidee), illustraties voor ‘Wij zijn 5d’, huisstijl en nieuwe site voor MOM design, nieuwe sites voor theaterbureau STIP,  ‘de stemmen’, Monkey inside en voor de mondhygiënistenpraktijk Arnhem.

.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!